Om Helpinghand

Helpinghand har specialiseret sig 100% i WordPress. vi løser alle typer af web opgaver i WordPress såsom rådgivning, design, installation, website og webshop opløsninger i Woocommere, som er verdens største webshop system.

I det daglige er det mig du får kontakt med. Vi tror på, at vores kunder er bedst
tjent med at have direkte kontakt til en WordPress/Woocommerce specialist.

Webløsninger/Webshop

Der er stor variation i de løsninger vi leverer. Der er både komplekse og simple websites/webshop. Fælles for dem alle er, at de er lavet ud fra kundernes ønsker og til det aftalte budget.

Vi er vilde med WordPress hos HelpinghandAlt hvad vi laver, foregår i WordPress CMS. Det er her vi er eksperter. Hvis du ønsker et andet CMS, bliver det ikke med os som samarbejdspartner. Vi ved, hvad vi er gode til, og det er at lave hjemmesider  i WordPress og være konsulent og rådgiver på WordPress projekter. Brug os til de opgaver, du ikke selv ønsker/kan løse – uanset om det er som konsulent, WordPress ekspert.

WordPress CMS

Det er et utroligt brugervenligt system, som er skalerbart, og derfor egner sig til en lang række forskellige webprojekter. Derudover er det open source – altså det er gratis for dig at
bruge.